Salih Uçan Beşiktaş / Salih Ucan Besiktas Ile Anlasmaya Vardi / Şampiyon beşiktaş , yeni sezonun ilk transfer bombasını patlattı.

Salih Uçan Beşiktaş / Salih Ucan Besiktas Ile Anlasmaya Vardi / Şampiyon beşiktaş , yeni sezonun ilk transfer bombasını patlattı.. Sergen yalçın'ın çok istediği salih resmi imzayı sezon sonunda atacak. Beşiktaş kulübü asbaşkanı emre kocadağ, sergen yalçın'ın sözleşmesinin 1 yıl uzatılmasının ardından. Bu yılın en flaş isimlerinden birisi olan salih uçan, beşiktaş forması için gün saymaya başladı. Süper lig'de bu sezonun şampiyonu beşiktaş, transfer çalışmalarına ara vermeden başladı. Beşiktaş salih uçan ile 3 yıllık anlaşmaya vardı.

Beşiktaş kulübü asbaşkanı emre kocadağ, sergen yalçın'ın sözleşmesinin 1 yıl uzatılmasının ardından. Alanyaspor'un göztepe ile oynadığı maçta sarı kart gören salih uçan cezalı duruma düştü. Salih uçan beşiktaş ya da trabzonspor ile anlaştı mı? Alanyaspor'un orta saha oyuncusu salih uçan, beşiktaş maçı sonrasında konuştu. Beşiktaş asbaşkanı emre kocadağ, aytemiz alanyaspor ile sözleşmesi sona eren salih uçan ile prensip anlaşmasına vardıklarını açıkladı.

Son Dakika Salih Ucan In Imza Tarihi Asikar Oldu Besiktas Resmen Aciklayacak Iznikaktuel
Son Dakika Salih Ucan In Imza Tarihi Asikar Oldu Besiktas Resmen Aciklayacak Iznikaktuel from www.iznikaktuel.com
Süper lig'de bu sezonun şampiyonu beşiktaş, transfer çalışmalarına ara vermeden başladı. Sözleşmesi sona eren salih uçan, sosyal medya hesabından yayımladığı mesajla aytemiz alanyaspor'a veda etti. Hem fitness hem de tempo olarak iyi. Trabzonspor'un da listesine bulunan 27 yaşındaki orta sahanın, beşiktaş'ın yaptığı 1.1 milyon euro'luk teklifi kabul ettiği öğrenildi. Salih uçan beşiktaş'tan ne kadar alacak? Beşiktaş ve trabzonspor'un salih ile ilgilendiğini açıklayan uzun, ''tabii ki bahsi geçen büyük takımlar arıyor. Beşiktaş, salih uçan ile anlaştı! Beşiktaş asbaşkanı emre kocadağ, aytemiz alanyaspor ile sözleşmesi sona eren salih uçan ile prensip anlaşmasına vardıklarını açıkladı.

Islak imzayı görmedik ama prensip anlaşması yapılmış.

Beşiktaş'a transfer olacağı konuşulan başarılı futbolcu, 'artık benim için bambaşka bir yolculuk başlıyor' ifadelerini kullandı. Bu yılın en flaş isimlerinden birisi olan salih uçan, beşiktaş forması için gün saymaya başladı. Şampiyon beşiktaş , yeni sezonun ilk transfer bombasını patlattı. Beşiktaş asbaşkanı emre kocadağ, aytemiz alanyaspor ile sözleşmesi sona eren salih uçan ile prensip anlaşmasına vardıklarını açıkladı. Beşiktaş kulübü asbaşkanı emre kocadağ, sergen yalçın'ın sözleşmesinin 1 yıl uzatılmasının ardından. Salih uçan'ın alanyaspor'la sözleşmesi bitiyor. 3 yıllık anlaşma sağlanan oyuncu ile kısa süre içerisinde imza atması bekleniyor beşiktaşın önümüzdeki sezon için ilk transferi salih uçan oluyor. Galatasaray ve trabzon'un da istediği alanyasporlu salih uçan, beşiktaş'ın yaptığı 1.1 alanyaspor ile sözleşmesi sezon sonu bitecek salih uçan için hem galatasaray hem de beşiktaş kıyısaya bir. Salih uçan beşiktaş'tan ne kadar alacak? Beşiktaş'ta son dakika salih uçan gelişmesi. Beşiktaş teknik direktörü sergen yalçın'ın, galatasaray'ın da transfer listesinde yer alan eski öğrencisi salih uçan'la görüştüğü öğrenildi. Hem fitness hem de tempo olarak iyi. Islak imzayı görmedik ama prensip anlaşması yapılmış.

Alanyaspor'un orta saha oyuncusu salih uçan, beşiktaş maçı sonrasında konuştu. Beşiktaş asbaşkanı emre kocadağ, alanyaspor'dan ayrılan salih uçan'la prensip anlaşmasına vardıklarını açıkladı. Alanyaspor ile sözleşmesi sona eren salih uçan beşiktaş ile anlaştı. Islak imzayı görmedik ama prensip anlaşması yapılmış. Süper lig'de bu sezonun şampiyonu beşiktaş, transfer çalışmalarına ara vermeden başladı.

Salih Ucan Besiktas Ta Hosgeldin Klibi Youtube
Salih Ucan Besiktas Ta Hosgeldin Klibi Youtube from i.ytimg.com
Transfer sezonu resmi olarak başladığında imzalar atılacak. Süper lig'de bu sezonun şampiyonu beşiktaş, transfer çalışmalarına ara vermeden başladı. Salih uçan'ın alanyaspor'la sözleşmesi bitiyor. Alanyaspor ile sözleşmesi sezon sonu bitecek salih uçan'ı uzun süredir gündeminde tutan beşiktaş, bu transferi bitirdi. Alanyaspor'un orta saha oyuncusu salih uçan, beşiktaş maçı sonrasında konuştu. Alanyaspor'un göztepe ile oynadığı maçta sarı kart gören salih uçan cezalı duruma düştü. Bu yılın en flaş isimlerinden birisi olan salih uçan, beşiktaş forması için gün saymaya başladı. Beşiktaş yönetim kurulu üyesi ve beşiktaş asbaşkanı emre kocadağ, salih uçan transferini resmen duyurdu.

Transferde adı beşiktaş'la da anılan alanyaspor'un başarılı futbolcusu salih uçan için beşiktaş asbaşkanı emre koacadağ katıldığı canlı yayında iddialara.

Bu yılın en flaş isimlerinden birisi olan salih uçan, beşiktaş forması için gün saymaya başladı. Alanyaspor ile sözleşmesi sona eren salih uçan beşiktaş ile anlaştı. Salih uçan beşiktaş ya da trabzonspor ile anlaştı mı? Oyuncuyu galatasaray, fatih terim nedeniyle çok istiyordu. 3 yıllık anlaşma sağlanan oyuncu ile kısa süre içerisinde imza atması bekleniyor beşiktaşın önümüzdeki sezon için ilk transferi salih uçan oluyor. Salih uçan, beşiktaş'ın teklifini kabul etti. Beşiktaş'ta son dakika salih uçan gelişmesi. Alanyaspor'un yeni sözleşme teklifine sıcak bakmayan salih uçan ile süper lig devleri galatasaray ve trabzonspor da yakından ilgileniyordu ancak salih'in tercihi beşiktaş'tan yana oldu. Beşiktaş asbaşkanı emre kocadağ, alanyaspor'dan ayrılan salih uçan'la prensip anlaşmasına vardıklarını açıkladı. Alanyaspor'un göztepe ile oynadığı maçta sarı kart gören salih uçan cezalı duruma düştü. Beşiktaş salih uçan ile 3 yıllık anlaşmaya vardı. Alanyaspor'un orta saha oyuncusu salih uçan, beşiktaş maçı sonrasında konuştu. Bir dönem fenerbahçe forması giyen salih uçan'ın alanyaspor formasıyla dikkat çeken salih uçan'ın beşiktaş ile 3 yıllık sözleşme imzaladığı öğrenildi.

Alanyaspor'un yeni sözleşme teklifine sıcak bakmayan salih uçan ile süper lig devleri galatasaray ve trabzonspor da yakından ilgileniyordu ancak salih'in tercihi beşiktaş'tan yana oldu. Alanyaspor'un göztepe ile oynadığı maçta sarı kart gören salih uçan cezalı duruma düştü. Beşiktaş asbaşkanı emre kocadağ, milli futbolcunun menajeriyle sözleşmedeki bazı. Transfer sezonu resmi olarak başladığında imzalar atılacak. Bir dönem fenerbahçe forması giyen salih uçan'ın alanyaspor formasıyla dikkat çeken salih uçan'ın beşiktaş ile 3 yıllık sözleşme imzaladığı öğrenildi.

Besiktas Tan Salih Ucan Transferi Global Bursa
Besiktas Tan Salih Ucan Transferi Global Bursa from www.globalbursa.com
Beşiktaş'a transfer olacağı konuşulan başarılı futbolcu, 'artık benim için bambaşka bir yolculuk başlıyor' ifadelerini kullandı. Alanyaspor'un göztepe ile oynadığı maçta sarı kart gören salih uçan cezalı duruma düştü. Beşiktaş salih uçan ile 3 yıllık anlaşmaya vardı. Alanyaspor ile sözleşmesi sona eren salih uçan beşiktaş ile anlaştı. Alanyaspor'un orta saha oyuncusu salih uçan, beşiktaş maçı sonrasında konuştu. Beşiktaş teknik direktörü sergen yalçın'ın, galatasaray'ın da transfer listesinde yer alan eski öğrencisi salih uçan'la görüştüğü öğrenildi. Beşiktaş ve trabzonspor'un salih ile ilgilendiğini açıklayan uzun, ''tabii ki bahsi geçen büyük takımlar arıyor. Salih uçan beşiktaş ya da trabzonspor ile anlaştı mı?

Beşiktaş, aytemiz alanyaspor ile sözleşmesi sona eren salih uçan ile büyük ölçüde anlaştı.

Bir dönem fenerbahçe forması giyen salih uçan'ın alanyaspor formasıyla dikkat çeken salih uçan'ın beşiktaş ile 3 yıllık sözleşme imzaladığı öğrenildi. Beşiktaş'a transfer olacağı konuşulan başarılı futbolcu, 'artık benim için bambaşka bir yolculuk başlıyor' ifadelerini kullandı. Beşiktaş kulübü asbaşkanı emre kocadağ, sergen yalçın'ın sözleşmesinin 1 yıl uzatılmasının ardından. Trabzonspor'un da listesine bulunan 27 yaşındaki orta sahanın, beşiktaş'ın yaptığı 1.1 milyon euro'luk teklifi kabul ettiği öğrenildi. Beşiktaş, aytemiz alanyaspor ile sözleşmesi sona eren salih uçan ile büyük ölçüde anlaştı. Bu yılın en flaş isimlerinden birisi olan salih uçan, beşiktaş forması için gün saymaya başladı. Salih uçan beşiktaş ya da trabzonspor ile anlaştı mı? Salih uçan'ın beşiktaş'la anlaştığı yönünde özel bir haber yaptım ve haberin detaylarında oyuncunun kulüple üç yıllık anlaşmaya vardığını belirttin ve salih uçan'ın yıllık yedi nokta beş milyon türk lirası. Sırada yer alan (1 maçı eksik) beşiktaş'ta teknik. Galatasaray ve trabzon'un da istediği alanyasporlu salih uçan, beşiktaş'ın yaptığı 1.1 alanyaspor ile sözleşmesi sezon sonu bitecek salih uçan için hem galatasaray hem de beşiktaş kıyısaya bir. Sezonu şampiyon olarak tamamlayan beşiktaş'ta transfer çalışmaları başladı. Süper lig'de bu sezonun şampiyonu beşiktaş, transfer çalışmalarına ara vermeden başladı. Alanyasporlu futbolcu salih uçan, beşiktaş maçında cezalı duruma düştü.

Süper lig'de bu sezonun şampiyonu beşiktaş, transfer çalışmalarına ara vermeden başladı salih uçan. Transfer sezonu resmi olarak başladığında imzalar atılacak.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook