Elazığ Depremi Süleyman Soylu / Son dakika… Soylu'dan Elazığ depremi açıklaması: Enkaz ... - İçişleri bakanı süleyman soylu, a haber'e elazığ'da meydana gelen 6,8'lik depremle ilgili konuştu ve son durumu açıkladı.

Elazığ Depremi Süleyman Soylu / Son dakika… Soylu'dan Elazığ depremi açıklaması: Enkaz ... - İçişleri bakanı süleyman soylu, a haber'e elazığ'da meydana gelen 6,8'lik depremle ilgili konuştu ve son durumu açıkladı.. İçişleri bakanı süleyman soylu, afad çalışma gruplarının hazır bulunduğu i̇stanbul afet koordinasyon ve değerlendirme toplantısına katıldı. İçişleri bakanı süleyman soylu, elazığ depremiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Deprem malatya, adıyaman, şanlıurfa, mardin, batman ve diyarbakır'da da erzincan valiliği yaptığı açıklamada depremin bir yıkıma sebebiyet vermediği belirtildi. Bakan soylu, hayatını kaybedenlerin sayısının 38'e yükseldiğini ve 3 bakan soylu, vatandaşlara gerekli her türlü desteğin verildiğinin altını çizerek, eksik kaldığımız alanlar var mı diye çalışma yapıyoruz. dedi. Elazığ'da 4,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Dağların aslanı elazığ'ın kuzusunu kurtarırken pic.twitter.com/tdzxc4jryo. Elaziğ depremi sonrası vatandaşlar yardım için seferber oldu. Soylu, elazığ'daki depremde hayatını kaybedenlerin sayısının 38'e yükseldiğini ve 3 kişinin göçük altında olduğunu duyurdu. Depremin yaşandığı sivrice ilçesine giden i̇çişleri bakanı süleyman soylu, 5 evde hasar olduğunu söyledi. İçişleri bakanı süleyman soylu, anbean deprem hakkında bilgi verdi.

İçişleri Süleyman Soylu: Elazığ depreminde 4 kişi hayatını ...
İçişleri Süleyman Soylu: Elazığ depreminde 4 kişi hayatını ... from gazetemerhaba.com
Soylu, yardım yapacakların battaniye, ısıtıcı ve koli içinde gıda göndermesini istedi. Elazığ sivrice'de meydana gelen depremin ardından çok sayıda arama kurtarma ekibi bölgeye sevk edildi. İçişleri bakanı süleyman soylu, cnn türk'ün canlı yayınında deniz bayramoğlu'na elazığ depremiyle ilgili son gelişmeleri anlattı. İçişleri bakanı süleyman soylu'nun yaptığı açıklamadan satırbaşları şu şekilde: Çevre ve şehircilik bakanı murat kurum ve sağlık bakanı fuat koca ile birlikte ortak açıklama yaptı. Bakan soylu verdiği son dakika bilgilerinde elazığ'da 4 vatandaş da malatya'da toplam 35 vatandaşın hayatını kaybettiğini açıklayan soylu göçük altından da toplam 45 kişinin sağ olarak. Bakan soylu bütün arkadaşlarımız görevleri başında. Şu ana kadar 31 vatandaşımız elazığ'dahayatını kaybetti, 4.

Elazığ'ın sivrice ilçesinde, yerin 10 kilometre derinliğinde 6.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Elazığ'da yaşanan 6.5 şiddetindeki depremin ardından i̇çişleri bakanı süleyman soylu elazığ'daki son durum için açıklama yaptı. Bakan soylu son açıklamasında depremde elazığ'da 2, malatya'da 2 olmak üzere türkiye'nin gündemine oturan elazığ depremiyle ilgili son dakika bilgileri gelmeye devam ediyor. Elazığ'da meydana gelen depremde 10.15 itibarıyla valiliğimiz, i̇l jandarma, emniyet, 112 acil çağrı, elazığ muhtarlar koordinasyon hattı ve afad'ın aramalarından elde ettiğimiz bilgi çerçevesinde herhangi bir. İçişleri bakanı süleyman soylu, son bilgi çerçevesinde, malatya'da depremde karşılaşılan bölgelerde göçük altında kimse yok. Çevre ve şehircilik bakanı murat kurum ve sağlık bakanı fuat koca ile birlikte ortak açıklama yaptı. Soylu, yardım yapacakların battaniye, ısıtıcı ve koli içinde gıda göndermesini istedi. Çevre illerden de hissedilen depremin derinliği 7 kilometre olarak açıklandı. Bakan soylu verdiği son dakika bilgilerinde elazığ'da 4 vatandaş da malatya'da toplam 35 vatandaşın hayatını kaybettiğini açıklayan soylu göçük altından da toplam 45 kişinin sağ olarak. Süleyman soylu, ntv canlı yayına bağlanarak, vatandaşlarımız lütfen telefon hatlarını meşgul etmesin. Soylu, elazığ'da gece boyunca, arama kurtarma çalışmalarını yerinden takip ederek depremden etkilenen diğer il ve — süleyman soylu (@suleymansoylu) january 25, 2020. Soylu, elazığ'daki depremde hayatını kaybedenlerin sayısının 38'e yükseldiğini ve 3 kişinin göçük altında olduğunu duyurdu. İçişleri süleyman soylu, elazığ sivrice'de meydana gelen 6.5 büyüklüğündeki depremin ardından ikisi elazığ, ikisi malatya'da olmak üzere dört kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı. Elazığ'da meydana gelen 6.8'lik depremin ilk anından itibaren elazığ'da olan ve geçen hafta ayrılan i̇çişleri bakanı süleyman soylu tekrar elazığ'a geldi.

İçişleri bakanı süleyman soylu, i̇stanbul valiliği i̇l afet ve acil durum müdürlüğünde (afad) düzenlenen çalışma grupları değerlendirme toplantısı sonrası elazığ depremi hakkında açıklamalarda bulundu. İçişleri bakanı süleyman soylu, elazığ'daki depreme ilişkin, bu akşama yetişmesini düşünüyoruz, hasar tespiti yapılanlarla ilgili hasarsız ve az hasarlılara telefon açmak suretiyle, 'evinize girebilirsiniz' diyeceğiz. dedi. Bakan soylu verdiği son dakika bilgilerinde elazığ'da 4 vatandaş da malatya'da toplam 35 vatandaşın hayatını kaybettiğini açıklayan soylu göçük altından da toplam 45 kişinin sağ olarak. İçişleri bakanı süleyman soylu, a haber'e elazığ'da meydana gelen 6,8'lik depremle ilgili konuştu ve son durumu açıkladı. İçişleri bakanı süleyman soylu, elazığ depremiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Son dakika Elazığ depremi! Soylu'dan "afet bölgesi ...
Son dakika Elazığ depremi! Soylu'dan "afet bölgesi ... from im.haberturk.com
Elazığ'da meydana gelen depremde 10.15 itibarıyla valiliğimiz, i̇l jandarma, emniyet, 112 acil çağrı, elazığ muhtarlar koordinasyon hattı ve afad'ın aramalarından elde ettiğimiz bilgi çerçevesinde herhangi bir. İçişleri bakanı süleyman soylu, elazığ'daki depremin ardından enkaz altında kalan 45 vatandaşın kurtarıldığını açıkladı. Bakan soylu, hayatını kaybedenlerin sayısının 38'e yükseldiğini ve 3 bakan soylu, vatandaşlara gerekli her türlü desteğin verildiğinin altını çizerek, eksik kaldığımız alanlar var mı diye çalışma yapıyoruz. dedi. Bakan soylu, kültür park'ta depremzedelerle görüştü, sorunlarını dinledi. 4 büyüklüğünün üzerinde 20 artçı deprem meydana geldi. İstanbul'da olur da kastamonu'da olmaz mı. Elazığ'da 4,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Elazığ'da yaşanan 6.5 şiddetindeki depremin ardından i̇çişleri bakanı süleyman soylu elazığ'daki son durum için açıklama yaptı.

İçişleri bakanı süleyman soylu, çevre ve şehircilik bakanı murat kurum ve sağlık bakanı fahrettin koca, atatürk havalimanı'ndan özel uçakla deprem.

İçişleri bakanı süleyman soylu, i̇stanbul valiliği i̇l afet ve acil durum müdürlüğünde (afad) düzenlenen çalışma grupları değerlendirme toplantısı sonrası elazığ depremi hakkında açıklamalarda bulundu. Dağların aslanı elazığ'ın kuzusunu kurtarırken pic.twitter.com/tdzxc4jryo. Çevre illerden de hissedilen depremin derinliği 7 kilometre olarak açıklandı. Elazığ'da 4,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İçişleri bakanı süleyman soylu depremin ardından gerek olay yerinden bilgiler, gerek çalışmalar hakkında son bilgileri sağlamaya devam ediyor. Bakan soylu, kültür park'ta depremzedelerle görüştü, sorunlarını dinledi. 4 büyüklüğünün üzerinde 20 artçı deprem meydana geldi. İçişleri bakanı süleyman soylu, anbean deprem hakkında bilgi verdi. Depremin, 15.94 kilometre derinlikte meydana geldiği açıklandı. İçişleri bakanı süleyman soylu, a haber'e elazığ'da meydana gelen 6,8'lik depremle ilgili konuştu ve son durumu açıkladı. İçişleri bakanı süleyman soylu, elazığ'daki depremin ardından enkaz altında kalan 45 vatandaşın kurtarıldığını açıkladı. İçişleri bakanı süleyman soylu, elazığ'daki 6.5 büyüklüğündeki deprem sonrası açıklama yaptı. Güllüoğlu, ekiplerimiz bir yıkım var mı, enkaz altında olan var mı, incelemelere başladı.

Süleyman soylu, ntv canlı yayına bağlanarak, vatandaşlarımız lütfen telefon hatlarını meşgul etmesin. İçişleri bakanı süleyman soylu, a haber'e elazığ'da meydana gelen 6,8'lik depremle ilgili konuştu ve son durumu açıkladı. İstanbul'da olur da kastamonu'da olmaz mı. Elazığ'da 4,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Çevre illerden de hissedilen depremin derinliği 7 kilometre olarak açıklandı.

Üç bakandan deprem açıklaması: Elazığ ve Malatya'da son ...
Üç bakandan deprem açıklaması: Elazığ ve Malatya'da son ... from img.piri.net
Cümle alem bir can imiş. İçişleri bakanı süleyman soylu'nun yaptığı açıklamadan satırbaşları şu şekilde: İçişleri bakanı süleyman soylu, afad çalışma gruplarının hazır bulunduğu i̇stanbul afet koordinasyon ve değerlendirme toplantısına katıldı. İçişleri süleyman soylu, elazığ sivrice'de meydana gelen 6.5 büyüklüğündeki depremin ardından ikisi elazığ, ikisi malatya'da olmak üzere dört kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı. İçişleri bakanı süleyman soylu, elazığ'daki deprem ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Elazığ sivrice'de meydana gelen depremin ardından çok sayıda arama kurtarma ekibi bölgeye sevk edildi. Bakan soylu, vatandaşlara gerekli her türlü desteğin. İçişleri bakanı süleyman soylu, elazığ'da meydana gelen 6,8'lik depremin ardından vatandaşlara çok kritik bir uyarıda bulundu.

Soylu, yardım yapacakların battaniye, ısıtıcı ve koli içinde gıda göndermesini istedi.

İçişleri bakanı süleyman soylu, çevre ve şehircilik bakanı murat kurum ve sağlık bakanı fahrettin koca 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından bölgede. Soylu, elazığ'daki depremde hayatını kaybedenlerin sayısının 38'e yükseldiğini ve 3 kişinin göçük altında olduğunu duyurdu. Çevre ve şehircilik bakanı murat kurum ve sağlık bakanı fuat koca ile birlikte ortak açıklama yaptı. İçişleri bakanı süleyman soylu, anbean deprem. İçişleri bakanı süleyman soylu, elazığ'da meydana gelen 6,8'lik depremin ardından vatandaşlara çok kritik bir uyarıda bulundu. Şu ana kadar 31 vatandaşımız elazığ'dahayatını kaybetti, 4. Soylu, elazığ 'daki kriz merkezinde yaptığı açıklamada, sivrice ilçesinde meydana. Soylu, elazığ'da gece boyunca, arama kurtarma çalışmalarını yerinden takip ederek depremden etkilenen diğer il ve — süleyman soylu (@suleymansoylu) january 25, 2020. Konuşmasında i̇stanbul'da 7,5'lik bir deprem bekliyoruz diyen soylu, depremin olası senaryosunu. İçişleri bakanı süleyman soylu, elazığ depremi sonrası vatandaşların afad ve kızılay'a 132 milyon tl bağış yaptığını söylerken, kentte 2002'den önce yapılan binaların sorunlu olduğuna değindi. Canlı yayına katılan soylu, olası i̇stanbul depreminin 7,5 büyüklüğünde olacağını tahmin ettiklerini söyleyerek bu kapsamda çalışmaların. Deprem malatya, adıyaman, şanlıurfa, mardin, batman ve diyarbakır'da da erzincan valiliği yaptığı açıklamada depremin bir yıkıma sebebiyet vermediği belirtildi. Bakan soylu, hayatını kaybedenlerin sayısının 38'e yükseldiğini ve 3 bakan soylu, vatandaşlara gerekli her türlü desteğin verildiğinin altını çizerek, eksik kaldığımız alanlar var mı diye çalışma yapıyoruz. dedi.

Kimisi üzerindeki montunu çıkarıp gönderirken i̇çişleri bakanı süleyman soylu'dan önemli uyarı geldi elazığ depremi. Depremin, 15.94 kilometre derinlikte meydana geldiği açıklandı.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook